We're on a mission

Het is tijd voor een zuiver financieel systeem

Het doel van Jungo is om eerlijk alternatief financieren de standaard te maken. Wij verbinden mensen en brengen zo vraag en aanbod bij elkaar, zonder er zelf tussen te zitten. Het voordeel is voor de klant.

De gedachte is simpel: Zou het niet mooi zijn als consumenten kunnen meegenieten van de rendementen die beleggers maken op hypotheken? En dat terwijl de huizenkoper een eerlijke en goedkope hypotheek krijgt? Een hypotheek waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt? Geen kleine lettertjes, geen verborgen risico’s en geen valkuilen.

Jungo wil een platform worden waar hypotheken via een transparante marktplaats verstrekt worden. En waar consumenten in de toekomst hun investering in een hypotheek ook weer kunnen verhandelen als ze er vanaf willen, een effectieve en transparante marktplaats.

Wij zijn geen margebedrijf dat meer verdient als de investeerder minder rente krijgt of als de huizenkoper meer rente betaalt. Jungo is een transparante organisatie waar de kosten voor beheer en administratie geen onzichtbaar en onduidelijke percentage zijn. Het is tijd voor een zuiver financieel systeem.

Wie is Jungo?

Vincent
Co Founder & Creative Director
Linkedin
Jasper
Co Founder & CTO
Linkedin
Gerard
Director Finance & Risk
Linkedin

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin