Voor adviseurs

Jungo gelooft in de kracht van onafhankelijk advies. Daarom is Jungo sinds kort beschikbaar voor een selecte groep hypotheekadviseurs. Hier lees je alles wat je moet weten.

Wat is Jungo?

Een Jungo hypotheek laat zich gewoon adviseren als een hypotheek met dalrente. Het proces is zoals je gewend bent. Wij pakken documenten op bij binnenkomst en zitten op dit moment op dagbasis. Na tekenen van de offerte heeft jouw klant zekerheid over de hypotheek en de maximaal te betalen rente. Wij halen vervolgens een deel van de financiering op bij particuliere beleggers, waardoor de hypotheek nog goedkoper wordt.

Deze investeerders krijgen daarvoor een aantrekkelijke vergoeding tot wel 3,0%, terwijl hypotheekklanten profiteren van een extra korting tot wel 0,20%. Daarvoor hoeven jij en je klant verder niets te doen. Dat regelt Jungo allemaal. Het is natuurlijk wel leuk als je klant de campagne aanvult en deelt. De ervaring leert dat campagnes binnen een paar dagen vol zijn. Het toevoegen van een persoonlijke touch kost je klant nog geen 10 minuten en een succesvolle campagne levert al snel € 2.500 voordeel op door de lagere rente.

En voor jou is het ook leuke klantenbinding wanneer jij de eerste investering van € 250 tijdens het adviesgesprek al toezegt!

Wie is de Jungo klant?

Voldoet jouw klant aan dit plaatje? Dan loont het zeker om Jungo mee te nemen in je vergelijking!