Voor adviseurs

Jungo werkt exclusief met hypotheekadviseurs die bij ons passen. Die, net als wij, zien dat er een nieuw soort hypotheek nodig is. Een hypotheek die bij een nieuwe generatie huizenkopers past.

Wat is Jungo?

Jungo is een verstrekker van crowdfunding hypotheken. De hypotheek bieden we aan in partnership met Aegon, waarbij ook de crowd mee kan financieren; onze community van investeerders.

We zijn een startup met creatieve mensen en een innovatieve manier van werken. Maar dat betekent niet dat we risicovolle hypotheken verstrekken. Sterker nog, ons proces is zo ingericht dat enkel mensen die aan alle voorwaarden voldoen in aanmerking komen voor een hypotheek. Net zoals bij een bank dus.

We werken met ambitieuze huizenkopers die hun eigen netwerk inzetten om de hypotheekrente omlaag te krijgen. Die leuke mensen komen dus ook bij jou terecht voor advies en het afsluiten van de hypotheek.

Webinar voor adviseurs

We organiseren twee-wekelijks een webinar voor adviseurs. In deze live uitzending vertelt onze co-founder Vincent van den Noort alles over wat Jungo is en hoe de crowdfunding hypotheek in elkaar zit. Natuurlijk kun je ook live al je vragen stellen.

Link: Direct aanmelden kan hier

Direct naar de welkomstpagina

We hebben alle informatie voor Jungo adviseurs verzameld op een overzichtelijke pagina. Hier vind je alles wat je nodig hebt om Jungo te adviseren.

Link: Jungo Welkomstpagina

Nog andere vragen?

Je kan ook telefonisch contact opnemen met ons team op nummer +31 (0) 85 13 03 768.

Service providers

Jungo werkt samen met een aantal service providers. Heb je een samenwerking met een van deze partijen? Dan kan je direct een Jungo aanvraag doen!

Werk jij met een andere service provider?

We komen in dat geval graag met je in contact om samen te gaan werken. Laat hieronder je gegevens achter, dan we nemen contact met je op.