Extra extraatjes

M A Gx Ef X 400X400 2
Door Jungo

Zoals je weet hebben we de crowdfunding hypotheek in Nederland gelanceerd. Ondertussen hebben de eerste huizenkopers met een succesvolle crowdfunding campagne een extra voordelige hypotheek gekregen voor hun droomhuis. Maar als Jungo huizenkoper krijg je niet alleen financieel voordeel. We hebben exclusieve extraatjes die het kopen van een nieuw huis nog nét iets leuker maken.

Een eigen campagne manager

Met Jungo kun je extra rentevoordeel behalen door een deel van je hypotheek te crowdfunden. Dat werkt zo: allereerst wordt de hypotheek getoetst volgens de ‘normale’ criteria. Na goedkeuring gaan we samen aan de slag om 20% van het hypotheekbedrag te financieren door de crowd. Jouw familie en vrienden, maar ook onze eigen community van investeerders.

Je krijgt een persoonlijke campagne manager om je van het begin tot einde te helpen. We helpen je om de campagne op te zetten en om de nodige investeerders te bereiken.

Interieuradvies van Anki Wijnen

Een nieuw droomhuis is natuurlijk al heerlijk. Maar het moet ook nog mooi aangekleed worden. Daar hebben we een oplossing voor!

anki-w-wijnen-432x432.jpg

Onder iedere 10 huizenkopers verloten we een 2 uur durende sessie met interieurspecialist en bekende blogger Anki Wijnen van Zilverblauw. Samen maak je een moodboard voor je nieuwe huis. Zodat je daarna kunt gaan shoppen en inrichten om jouw nieuwe huis helemaal af te maken.

Tegoed om te investeren

Is je hypotheek helemaal afgerond? Mooi! Dan is het nu tijd om iets terug te doen, en te gaan investeren in andermans hypotheek. Daarmee kun je andere huizenkopers helpen aan een voordelige hypotheek, en natuurlijk zelf profiteren van 2,8% rente op je investering.

We maken het makkelijk voor je. Je ontvangt van ons €400,00 tegoed op je account om direct je eerste investering mee te doen. Dit doe je op het Jungo platform, waar eerder jouw eigen campagne heeft gestaan.

Voorrang op de rest van de crowd

Jungo is op dit moment invite-only voor investeerders. Dat betekent dat we nieuwe investeerders binnenlaten op basis van wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt.

Om je te helpen met investeren hoef je niet in de wachtrij, en krijg je direct toegang tot nieuwe campagnes. Zo kun je jouw tegoed meteen investeren.

Interesse in een Jungo hypotheek? Vind een adviseur >

M A Gx Ef X 400X400 2
Jungo