Gouden Lotus Award

Vincent Smaller
Door Vincent van den Noort

Jungo genomineerd voor twee Gouden Lotus Awards

Amsterdam, 21 mei 2019 - Vandaag werd bekend gemaakt dat Jungo genomineerd is voor twee Gouden Lotus Awards. Jungo maakt kans op de prijs voor de beste nieuwkomer en voor het meest innovatieve hypotheekproduct. Traditiegetrouw worden de genomineerden gekozen door hypotheekadviseurs. De winnaars worden bekend gemaakt op het jaarlijkse HypoVak congres, waar alle hypotheekprofessionals samenkomen. De Gouden Lotus Award is een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club en wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt.

Jungo dankt de nominatie aan de vernieuwende manier waarop de hypotheken worden gefinancierd. Jungo laat een deel van de hypotheken financieren door particuliere investeerders, ook wel “de crowd” genoemd. Hierdoor kunnen ze een voordelige hypotheek bieden, terwijl de investeerders een gezond rendement maken. Investeren in Nederlandse hypotheken was voorheen voorbehouden aan grote investeerders en pensioenfondsen, dankzij Jungo kunnen nu ook kleine investeerders profiteren van deze mooie, relatief veilige investeringen.

Daarnaast geven de adviseurs een hoge waardering voor het soepele proces en het feit dat de crowdfunding geen extra werk oplevert voor de adviseur.

Over Jungo

Jungo is een vernieuwende hypotheekaanbieder die het mogelijk maakt om als particuliere investeerder mee te investeren in Nederlandse hypotheken. Jungo is een initiatief van IT-bedrijf Topicus en is in 2015 opgericht. Begin 2018 nam Aegon een belang in Jungo en sinds de tweede helft van 2018 is het mogelijk een Jungo hypotheek af te sluiten. Kijk ook op https://www.jungo.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • hello@jungo.nl

Bijbehorend rechtenvrij beeldmateriaal & logo vind je via onderstaande link. Hogere resolutie beelden zijn op aanvraag beschikbaar.

https://jungo.nl/media

Vincent Smaller
Vincent van den Noort