Onze eerste hypotheek

M A Gx Ef X 400X400 1
Door Jungo.nl

Vandaag op RTL Z een artikel over de eerste geleverde hypotheek van Jungo. Ivo van Kampen (36) en Kim Opdam (32) zijn de eerste Nederlanders die een hypotheek hebben gekregen met behulp van crowdfunding, via start-up Jungo. Over twee weken krijgen ze de sleutel van hun koopwoning in Leiden. "Dit bleek voor ons de goedkoopste manier", vertelt Van Kampen.

Ivo van Kampen (36) en Kim Opdam (32) zijn de eerste Nederlanders die een hypotheek hebben gekregen met behulp van crowdfunding, via start-up Jungo. Over twee weken krijgen ze de sleutel van hun koopwoning in Leiden. "Dit bleek voor ons de goedkoopste manier", vertelt Van Kampen.

Jungo bestaat al een tijdje, maar het Leidse stel hoorde bij de hypotheekadviseur pas voor het eerst van de gecrowdfunde hypotheek. "Hij liet ons de verschillende opties zien, waaronder deze. Hij waarschuwde wel: dit is nieuw, spannend. Maar het voelde al snel vrij goed", aldus Van Kampen.

'Hele mooie mijlpaal'

Met deze eerste crowdfundhypotheek komt een einde aan de opstartfase van start-up en hypotheekverstrekker Jungo, bij wie Van Kampen en Opdam de financiering regelden. Oprichter Vincent van den Noort noemt het een 'hele mooie mijlpaal'.

Lees het volledige artikel op RTL Z >

M A Gx Ef X 400X400 1
Jungo.nl