Nieuwe campagnes

Nieuwe campagnes

Nieuwe campagnes

Bekijk de mooie investeringskansen in Nederlandse hypotheken hieronder. Jij maakt een goed rendement met een beperkt risico, terwijl je een huizenkoper aan een voordelige hypotheek helpt. Maak vrijblijvend een account doe een investering.

Account aanmaken Meer informatie

Bekijk de actuele campagnes

Wil je de actuele campagnes zien? Klik dan hier.

Profit

Ontvang tot 3,0% rente op je investering

Je investeert in het deel van de hypotheek met de meest aantrekkelijke risico-rendementsverhouding voor de crowd: boven 80% van de marktwaarde. Je loopt een iets hoger risico maar krijgt daarvoor ook een hogere rente, korte looptijd en nog steeds een huis als onderpand. Lees hier meer.

Looptijd

Binnen 8 jaar volledig terugbetaald

Je ontvangt maandelijks rente en aflossing op je investering, totdat je na maximaal 8 jaar weer volledig bent afgelost. De maandelijkse rente en aflossing mag je natuurlijk ook weer opnieuw investeren in andere campagnes.

Acceptatiebeleid

Strenge controle aan de poort

Wij hanteren een strikt en helder acceptatiebeleid: Huizenkopers kunnen bij Jungo niet meer, of met een hoger risico, lenen dan wat past bij hun financiële situatie. Iedere hypotheek voldoet aan de strenge eisen van de Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GHF).

Investeringsbeschermer

Investeringsbeschermer als vangnet

Als crowd investeerder word je beschermd door de Investeringsbeschermer, een vangnet voor als het even tegenzit. Komt een huizenkoper in de problemen en kan hij zijn betaalverplichtingen (tijdelijk) niet nakomen, dan neemt de Investeringsbeschermer de betaling aan de crowd over zolang het saldo van de Investeringsbeschermer toereikend is. Lees hier meer.

Beheervergoeding

Lage beheerkosten

Door slim gebruik te maken van technologie houden we de kosten laag. Tijdelijk betaal je zelfs helemaal geen kosten! Als investeerder betaal je normaal gesproken bij Jungo eenmalig slechts 0,5% beheervergoeding over de oorspronkelijke investering. Lees hier meer.