Campagne Hero

Crowdfunding hypotheken

Investeer in Nederlandse hypotheken met een rendement tot wel 3%! Als crowdfunder krijg je een goed rendement tegen een relatief laag risico. Met jouw investering help je de huizenkoper aan een goedkopere hypotheek.

Ja, ik wil investeren Lees meer
Actuele Campagnes 25 Juli

Investeer in Nederlandse hypotheken

Hypotheken bieden een goed rendement tegen een relatief laag risico. Naast het relatief lage investeringsrisico heeft Jungo ook de investeringsbeschermer, een vangnet voor het geval een klant niet betaalt. Bekijk de campagnes en kies zelf in welke hypotheek je investeert.

Bekijk de campagnes
Investeren in hypotheken

Ontvang tot 3,0% rente

Je investeert in het deel van de hypotheek met de meest aantrekkelijke risico-rendementsverhouding voor de crowd: boven 80% van de marktwaarde. Dit deel van de hypotheek loopt het kortst en geeft de hoogste rente. Lees hier meer.

Maandelijks rente en aflossing

Maandelijks rente en aflossing

Je ontvangt maandelijks rente en aflossing, totdat je na maximaal 8 jaar je inleg volledig terug hebt gekregen. De maandelijkse rente en aflossing mag je natuurlijk ook weer opnieuw inleggen in andere hypotheken.

Investeringsbeschermer

Investeringsbeschermer als vangnet

Als crowd investeerder word je beschermd door de Investeringsbeschermer, een vangnet voor als het even tegenzit. Komt een huizenkoper in de problemen en kan hij zijn betaalverplichtingen (tijdelijk) niet nakomen, dan neemt de Investeringsbeschermer de betaling aan jou over zolang het saldo van de Investeringsbeschermer toereikend is. Lees hier meer.

Net zo enthousiast als wij? Investeer in hypotheken!

Registreer je direct via de knop hieronder.

Maak een account aan