Wil jij een hypotheek die past bij jou?

Jungo combineert het beste van twee werelden

In de Volkskrant stond afgelopen week een interessant artikel over over de lineaire hypotheek (lees het artikel hier). Ongeliefd en nauwelijks afgesloten, en dat mag op z’n minst bijzonder genoemd worden. De lineaire hypotheek is namelijk goedkoper en minder risicovol dan de traditionele annuïteitenhypotheek. Waarom mensen toch kiezen voor de dure optie? Simpel: De maandlast is bij aanvang een stuk hoger.

Directeur van de Hypotheekshop Mark de Rijke (what’s in the name) vertelt dat de Hypotheekshop ondanks de hogere maandlast vaak een lineaire hypotheek adviseert aan starters, ‘want daarmee is de klant over de hele looptijd gerekend eenvoudigweg voordeliger uit.’ Er is alleen niet één hypotheek die echt aansluit bij de levenscyclus van de starters. Een hypotheek waarbij je aan het begin iets sneller aflost om het risico op restschuld te minimaliseren, om daarna te de vruchten te plukken van lagere maandlasten. Maar ook een hypotheek zonder hele hoge maandlasten. Zodat je wat extra geld overhoudt voor die nieuwe kinderwagen straks 😉
Is er dan niemand..? Nog niet, maar dat gaat binnenkort veranderen als het aan Jungo ligt. De Jungo hypotheek is namelijk niet alleen vernieuwend doordat de crowd mee kan investeren. Wij combineren ook de beste eigenschappen van  lineaire en annuïtaire aflossing in één Jungo hypotheek. Hieronder zie je wat dat betekent voor je netto maandlasten.
Lees verder onder de afbeelding…

De lifecycle hypotheek voor starters

Met de Jungo hypotheek combineren we straks het beste van lineair en annuïtair. Daardoor sluiten je maandlasten zo goed mogelijk aan bij de fase van je leven. Het resultaat? Een flink voordeel over de looptijd van je hypotheek, een kleinere kans op restschuld en niet de hoge maandlasten van een volledig lineaire hypotheek.

In de aanloop naar de lancering zullen we vaker korte artikelen publiceren. Om niets te missen kan je je het beste inschrijven op de nieuwsbrief. Dat doe je hier.

Interessant artikel? Deel het dan via social media hieronder!