Hoe werkt een huis kopen met Jungo?

Een hypotheek zoals je die kent, maar dan net wat slimmer en voordeliger

Een huis kopen via Jungo kan snel en eenvoudig. Eigenlijk is het een hypotheek zoals je die kent, met één belangrijk verschil. Je kan je familie en vrienden mee laten profiteren van jouw hypotheek. En dat is ook voordelig voor jou, want jouw hypotheek wordt goedkoper als de crowd meedoet.

huiskopen

Bekijk ook eens de onderstaande animatie van RTL-Z:

Bekijk het hele interview met Jungo hier terug.

Veel gestelde vragen

De Jungo hypotheek is op dit moment nog niet verkrijgbaar. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer het mogelijk is? Schrijf je dan in via deze link.
De rentes maken we bekend zodra we van start gaan. Het is ons doel om bij de start de voordeligste hypotheek van Nederland te bieden.
De rente die we aan de crowd betalen is inderdaad hoger. Aan de andere kant is de rente die we betalen aan de institutionele belegger flink lager. Die twee samen bepalen de rente op jouw hypotheek. Daardoor is die per saldo goedkoper. Mooi toch?
Wij zullen je altijd vragen om zelf mee te helpen aan het succesvol maken van je campagne. Het is niet verplicht maar de kans op een succesvolle campagne is groter wanneer jij actief mee helpt.
Jungo garandeert jouw hypotheek tegen een scherpe rente, ongeacht of er investeerders meedoen. Je weet dus zeker dat je de hypotheek krijgt. De campagne kan je nog meer voordeel bieden. Hoe meer investeerders uit de crowd meedoen, hoe voordeliger je hypotheek wordt.
De voorwaarden maken we bekend zodra we van start gaan.
Je kan zelf kiezen voor een rentevast periode van 10, 20 of 30 jaar.
Nee. NHG is niet mogelijk in combinatie met een Jungo hypotheek.
Waarschijnlijk niet. Wij vinden het belangrijk dat je niet meer leent dan past bij jouw financiële situatie. Dat toetsen wij op de gebruikelijke normen en op basis van de gedragscode hypothecaire financieringen (lees hier).
Ja. Laat je hier wel goed over adviseren. De Jungo hypotheek los je namelijk wel in 30 jaar af. Wij zullen daarbij geen aflossingsvrije leningsdelen, spaarpolissen of andere producten overnemen.
Nee. Wij bieden alleen particuliere woonhypotheken.
Nee. Wij mogen op grond van de vergunning niet adviseren. We raden je daarom aan om altijd contact op te nemen met een (online) financieel adviseur om te kijken of de Jungo hypotheek geschikt is voor jouw situatie.
Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar help@jungo.nl.
Wij doen ons best om je altijd de beste service te bieden. Daarom vinden we het ook belangrijk om het van je te horen wanneer we niet aan je verwachtingen voldoen. Neem daarvoor contact met ons op via klachten@jungo.nl en vertel ons wat er mis gaat.

Wanneer we de klacht niet direct kunnen oplossen, nemen we binnen 48 uur telefonisch contact met je op. Uiterlijk na twee weken hebben we dan weer contact. We streven ernaar om de klacht dan ook volledig opgelost te hebben.

Ben je niet tevreden over het resultaat? Dan kun je terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Het Kifid is een onafhankelijke organisatie die klachten behandelt over financiële producten en diensten. Je vindt meer info over de deze klachtenprocedure op www.kifid.nl.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin