Goede hypotheek met lage rente doordat de crowd mee doet.
Bereken je voordeel
Jungo verstrekt op dit moment geen hypotheken.

Een heel goede hypotheek

Gewoon een heel goede hypotheek als je een superscherp tarief, goede voorwaarden en een zorgeloos aanvraagproces wil hebben. En het wordt nog mooier. Doordat particuliere investeerders mee-investeren, wordt jouw hypotheek nog voordeliger.

Anonieme Campagne

Direct zekerheid, extra voordeel door de crowd

Bij Jungo heb je direct zekerheid over je hypotheek als je onze offerte tekent en daarna wordt het alleen maar voordeliger doordat particuliere investeerders mee-investeren in jouw hypotheek. Daardoor bespaar je in de eerste jaren al snel een paar duizend euro. En je hoeft er niets voor te doen: Jungo maakt een campagne voor je aan. Als je het leuk vindt dan mag je zelf foto's en tekst toevoegen. Of we voeren anoniem campagne, wat jij wil.

Beleggen in hypotheken met een goed rendement en lage maandlasten voor de koper.

Lang zekerheid

Bij Jungo krijg je lang zekerheid. Het tarief op 20 en 30 jaar vast is namelijk super scherp. En door de crowd wordt het zelfs nog goedkoper.

Rentedaling

Automatische rentedaling

We belonen je voor het feit dat je iedere maand aflost. We verlagen namelijk automatisch jouw rente, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

Onbeperkt boetevrij aflossen

Onbeperkt boetevrij aflossen

Je mag bij Jungo altijd onbeperkt extra aflossen met je eigen geld. Handig als je bijvoorbeeld een schenking of erfenis ontvangt.

Crowdfunding hypotheek: lage hypotheekrente doordat de crowd meedoet

Investeerders in de rij

Jungo heeft een groeiende community van investeerders die staan te popelen om jouw toekomstige campagne te steunen. Als je dat wilt, kun je ook familie en vrienden uitnodigen.

De belangrijkste risico's

Jouw adviseur kan je vertellen wat dit voor jou betekent en wat je kan doen om het risico te beperken.

1

Verlies of daling van inkomen

Kan je de hypotheek nog betalen als je inkomen daalt? Werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een scheiding zijn risico’s die je met jouw adviseur bespreekt.

2

Schade aan de woning

Wat als er brand uitbreekt, of dakpannen wegwaaien? Je kan schade vaak voorkomen of beperken en als vangnet is er een opstalverzekering verplicht.

3

Restschuld bij verkoop

Als de huizenprijzen dalen kan je huis “onder water” komen te staan. Door sneller af te lossen met Jungo beperk je dat risico.

Laat je adviseren

Jungo werkt samen met een groeiend netwerk van onafhankelijke adviseurs. Zij kunnen in een adviesgesprek bepalen welke hypotheek het beste bij je past.

Vind een adviseur

Waarom is crowdfunding voordeliger?

Het voordeel zit in de extra kosten die de crowd niet heeft, en waar banken wel mee te maken hebben. Denk aan kapitaalreserves, kantoor- en personeelskosten. Het crowdfunding-deel van je hypotheek is daardoor goedkoper en daar profiteren we allemaal van. Jij ziet dat terug in je rentevoordeel.

Voordeliger

Heb je nog vragen?

Wij hebben de meeste gestelde vragen hieronder beantwoord. Heb je een andere vraag? Mail ons op hello@jungo.nl of gebruik onze chat.