Investeren in hypotheken bij Jungo

Iedereen kan investeren

Met Jungo kan iedereen eindelijk direct investeren in aantrekkelijke Nederlandse hypotheken. Jij maakt een rendement tot wel 3,0% op jaarbasis, terwijl je de huizenkoper aan een extra voordeel helpt.

Direct registreren
Anonieme Campagne Hand

Kies zelf jouw campagne

Als investeerder krijg je toegang tot de lopende campagnes voor hypotheken. Bekijk alle gegevens en kies de hypotheken waarin je wilt investeren. De keuze is aan jou.

Investeren in hypotheken

Ontvang tot 3,0% rente op je investering

Je investeert in het deel van de hypotheek met de meest aantrekkelijke risico-rendementsverhouding voor de crowd: boven 80% van de marktwaarde. Lees hier meer.

Maandelijks rente en aflossing

Binnen 8 jaar volledig terugbetaald

Je ontvangt maandelijks rente en aflossing op je investering, totdat je na maximaal 8 jaar weer volledig bent afgelost. De maandelijkse rente en aflossing mag je natuurlijk ook weer opnieuw investeren in andere campagnes.

Acceptatiebeleid

Verantwoorde acceptatieregels

Wij hanteren verantwoorde acceptatieregels: Huizenkopers kunnen bij Jungo niet meer, of met een hoger risico, lenen dan wat past bij hun financiële situatie. Iedere hypotheek voldoet aan de Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GHF).

Investeringsbeschermer

Investeringsbeschermer als vangnet

Als crowd investeerder word je beschermd door de Investeringsbeschermer, een vangnet voor als het even tegenzit. Komt een huizenkoper in de problemen en kan hij zijn betaalverplichtingen (tijdelijk) niet nakomen, dan neemt de Investeringsbeschermer de betaling aan de crowd over zolang het saldo van de Investeringsbeschermer toereikend is. Lees hier meer.

Beheervergoeding

Géén beheerkosten

Door slim gebruik te maken van technologie houden we de kosten laag. Tijdelijk betaal je zelfs helemaal geen kosten! Normaal gesproken betaal je bij Jungo eenmalig slechts 0,5% beheervergoeding over de oorspronkelijke investering. Lees hier meer.

Waarom is de crowd voordeliger?

Als crowd investeerder krijg je voor het deel van de hypotheek dat jij hebt gefinancierd dezelfde basisvergoeding en risico-opslag als wat de traditionele financier daarvoor zou krijgen. Het voordeel zit in de extra kosten die de crowd niet heeft.

Voordeliger
Registreer Gratis

Waar wacht je nog op?

Registreer je direct als investeerder. Zodra er nieuwe campagnes online komen ben je er als eerste bij.

Ik wil investeren

Jungo vs. Alternatieven

Zoek je een belegging die meer op kan leveren dan een spaarrekening, maar minder risicovol is dan beleggen op de beurs of in MKB-crowdfunding? Dan is Jungo iets voor jou!

Rendement

De belangrijkste risico’s

Investeren is nooit zonder risico. Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt welke risico's er kleven aan het investeren via Jungo.

1

Verlies van je inleg

Ondanks al onze voorzorgsmaatregelen kan je (een deel van) jouw inleg verliezen. Investeer daarom nooit met geld wat je niet kan missen. Lees hier meer.

2

Inleg eerder nodig

Je moet ervan uit gaan dat de investering vaststaat voor de looptijd van jouw investering. Investeer daarom nooit geld wat je verwacht eerder nodig te hebben. Lees hier meer.

3

Te weinig spreiding

Om het risico op verlies te beperken is het verstandig om over zoveel mogelijk campagnes te spreiden. Je kunt al vanaf een bedrag van € 250 per campagne investeren. Lees hier meer.

Heb je nog vragen over investeren bij Jungo?

Wij hebben de meeste gestelde vragen hieronder beantwoord.