Over ons

De missie van Jungo is om eerlijk alternatief financieren de standaard te maken. Wij verbinden mensen en brengen zo vraag en aanbod bij elkaar, zonder er zelf tussen te zitten. Het voordeel is voor de klant.

Of, zoals de Consumentenbond zegt, ‘Jungo is een goed doortimmerd concept’.

De visie van Jungo

De gedachte is simpel: Zou het niet mooi zijn als gewone mensen ook kunnen meegenieten van de rendementen die professionele beleggers maken op hypotheken? En dat terwijl de huizenkoper daardoor een voordeliger hypotheek krijgt? Een hypotheek waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt? Geen kleine lettertjes, geen verborgen risico’s en geen valkuilen.

Dat is de visie waar wij voor strijden, als David tegen de Goliaths. We zijn trots dat we met Jungo de eerste stappen hebben gezet. En dit is pas het begin.

Een eerlijke en transparante organisatie

We zijn geen bedrijf dat meer verdient als de investeerder minder rente krijgt, of als de huizenkoper meer rente betaalt. Jungo is een transparante organisatie waar de kosten voor beheer en administratie vast en duidelijk zijn. Niet onzichtbaar en geen onduidelijke percentage dus. Het is tijd voor een zuiver financieel systeem.


Jungo heeft een AFM-licentie (12043833) voor het aanbieden van hypotheken.

Vragen over Jungo of aan het team?

We hebben hier een aantal veelgestelde vragen gebundeld. En op onze hypotheek pagina kun je ook veel informatie terugvinden.