Privacy

Wij vinden het belangrijk dat je weet welke gegevens wij van je beheren en hoe wij daarmee omgaan.

Jungo heeft privacy hoog in het vaandel staan. Daarom verzamelen we het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms noodzakelijk, bijvoorbeeld om je nieuwsupdates te sturen of om te meten of aanpassingen aan onze website verbeteringen zijn. Jungo behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

Dit zijn onze privacy beloftes:

  1. Wij beschermen jouw persoonlijke gegevens alsof het onze eigen gegevens zijn.
  2. Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor de doeleinden die we in dit document beschrijven.
  3. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk om de in dit document beschreven doeleinden te bereiken.
  4. Wij verkopen je gegevens nooit aan derden.

Welke persoonsgegevens verwerkt Jungo?

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief of als geïnteresseerde investeerder of huizenkoper, verwerken we onderstaande gegevens van je. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.

Jouw voor- en achternaam. Je naam wordt opgeslagen omdat we je graag met je eigen naam aanspreken wanneer we je een e-mail sturen.

Jouw e-mailadres. Wij bewaren je e-mailadres zodat we je via onze nieuwsbrieven up-to-date kunnen houden over nieuwe ontwikkelingen en je een vrijblijvende uitnodiging kunnen sturen om een Jungo investeringsaccount aan te maken zodra dat beschikbaar is.

Overige gegevens die Jungo verwerkt

Wij ontvangen soms via andere kanalen, zoals e-mail of social media, persoonsgegevens waar wij niet om hebben gevraagd. Als wij deze gegevens niet (meer) nodig hebben om je te helpen, zullen we dit – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken jouw gegevens natuurlijk alleen als daar een goede reden voor is. We gebruiken je gegevens specifiek voor de volgende redenen:

  • Om je periodiek te informeren over de laatste ontwikkelingen bij Jungo door een e-mail nieuwsbrief.
  • Om je via e-mail een vrijblijvende uitnodiging te sturen om een Jungo investeringsaccount aan te maken.
  • Als je hebt aangegeven interesse te hebben in investeren: Om je via e-mail op de hoogte te brengen over ontwikkelingen met betrekking tot investeren via Jungo.
  • Als je hebt aangegeven interesse te hebben in een hypotheek: Om je via e-mail op de hoogte te brengen over ontwikkelingen met betrekking tot de Jungo hypotheek.

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging

Jungo neemt passende technische en organisatorische maatregelen om jouw gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen

Jungo zal je gegevens nooit zomaar delen met andere partijen. Wij delen je gegevens alleen met anderen in de volgende gevallen:

1. Voor het verlenen van onze diensten

Wij maken gebruik van software van MailChimp om jouw persoonsgegevens te verwerken en e-mails naar je te sturen. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met MailChimp gesloten, inclusief een addendum dat voorziet in de vereisten van de GDPR (AVG).

Meer informatie vind je in de Privacy Policy van MailChimp: https://mailchimp.com/legal/pr...

2. Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting

Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

3. Voor het verbeteren van onze website

We gebruiken de software Google Analytics om te meten hoe onze website wordt gebruikt. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google Analytics gesloten, inclusief een addendum dat voorziet in de vereisten van de GDPR (AVG).

Meer informatie vind je in de Privacy Policy van Google: https://policies.google.com/pr...

Wij zorgen ervoor dat je gegevens goed worden beschermd en beveiligd, ook nadat ze gedeeld zijn met een andere partij.

Cookies

Jungo maakt gebruik van cookies. Cookies kunnen ook persoonsgegevens bevatten over bijvoorbeeld je surfgedrag en interesses. Bekijk onze cookieverklaring hieronder voor alle ins en outs over de cookies die we gebruiken.

Websites van derden

Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken vanuit onze website. Beland je via een link op een website van een andere partij, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.

Jouw privacy rechten

Uiteraard heb jij als gebruiker van onze website verschillende rechten met betrekking tot jouw privacy.

Inzien en aanpassen van jouw gegevens

Als je wilt weten welke gegevens Jungo over je heeft vastgelegd of als je gegevens wilt wijzigen dan kan je dat zelf wijzigen via de link in de e-mail die je bij je inschrijving hebt ontvangen. Heb je deze e-mail niet meer? Neem dan contact met ons op via hello@jungo.nl.

Verwijderen van jouw gegevens

Je hebt het recht om vergeten te worden (“the right to be forgotten”). Je kan zelf je gegevens bij Jungo verwijderen door je uit te schrijven via de link in de e-mail die je bij je inschrijving hebt ontvangen of de link die onderaan iedere mail staat die je van ons ontvangt. Heb je geen e-mail meer? Neem dan contact met ons op via hello@jungo.nl.

Heb je een klacht?

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacy rechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Ja. Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen. Wijzigingen maken we bekend via onze website.

Hoe kan ik Jungo bereiken?

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over dit statement dan kan je via de onderstaande contactgegevens contact met ons opnemen.

  • Bedrijfsnaam: Jungo B.V.
  • Adres: John M. Keynesplein 121066 EP te Amsterdam
  • E-mailadres: hello@jungo.nl
  • KVK-nummer: 64795993
  • Website: https://www.jungo.nl
  • Telefoonnummer: +31 20 894 50 49

Versie: 1.1 (Laatste update: 25 mei 2018)

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Jungo ze?

Cookies zijn tijdelijke tekstbestanden die je computer, tablet of smartphone bewaart wanneer je onze website bezoekt. Cookies zijn niet allemaal uit hetzelfde deeg gebakken. Jungo gebruikt drie varianten: functionele, analytische en marketing cookies. Functionele cookies worden door Jungo geplaatst om jouw instellingen op te slaan. Onze analytische cookies zijn van Google Analytics en deze gebruiken we om te meten hoe je de website gebruikt. Met de marketing cookies meten we hoe succesvol onze advertenties zijn. Als je geen cookies accepteert dan worden de marketing cookies niet geplaatst.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je geïnformeerd over deze cookies.

Welke cookies gebruikt Jungo?

  • Cookie voorkeuren (functioneel)
  • Intercom (functioneel)
  • Google Analytics (analytisch)
  • Facebook (marketing)
  • Twitter (marketing)
  • Linkedin (marketing)

We gebruiken de software Google Analytics om te meten hoe onze website wordt gebruikt. De informatie die Google verzameld wordt geanonimiseerd. Je IP-adres wordt niet meegegeven. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google Analytics gesloten, inclusief een addendum dat voorziet in de vereisten van de GDPR (AVG).

Meer informatie vind je in de Privacy Policy van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Cookies verwijderen of weigeren

Na de houdbaarheidsdatum worden cookies automatisch van je computer verwijderd. Het is mogelijk om cookies zelf handmatig te verwijderen of het opslaan van cookies op je computer uit te schakelen. Dit doe je via de instellingen van je browser. Selecteer de hulpfunctie van je browser (de F1-knop op je toetsenbord) of bekijk de hulppagina’s van Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer om te zien hoe dit in zijn werk gaat.