Rentes

Kies voor het voordeel van een win-win hypotheek. Je bent verzekerd van een scherp tarief, automatisch dalende rente en dankzij de crowd bespaar je nog eens duizenden euro's.

Kijk niet naar de rente, maar naar de centen

Rentes zeggen niet altijd alles, soms is een ogenschijnlijk lage rente uiteindelijk duurder. Slimmer is het om te kijken naar wat je daadwerkelijk betaalt in euro's over de volledige rentevast periode. Jouw adviseur kan je daarbij helpen. Je kunt ook zelf een berekening maken op de Hypotheken pagina.

Toch benieuwd naar de rentes? Scroll dan verder naar beneden.

Dit betaal je minder aan rente & kosten bij Jungo

Hieronder zie je hoeveel geld een Jungo hypotheek met succesvolle crowdfunding campagne scheelt bij een lening van € 350.000 met een rentevast periode van 20 jaar, ten opzichte van de top 4 aanbieders (vergeleken met aanbieders op looptijdrente.nl op 31-10-2018).

Onze rentetarieven (excl. beheervergoeding)

Wij houden van zuiver. Daarom rekent Jungo geen ondoorzichtige opslagen in de rente, maar vertellen we je precies wat je aan ons betaalt. Voor een Jungo hypotheek betaal je eenmalig 400 euro afsluitkosten en maandelijks een vaste (aftrekbare) vergoeding van 30 euro. Wil je precies weten wat jouw rente inclusief de vergoeding is? Maak dan zelf de berekening op de Hypotheken pagina.

Overzicht actuele rentetarieven downloaden?

Download hier de pdf met de volledige rentetarieven excl. beheervergoeding vanaf 14 september 2018.

Voorbeeld tarieven inclusief beheervergoeding

Vergelijken van aanbieders kan je het beste doen op basis van de werkelijke kosten, die je berekent op de Hypotheken pagina. Wil je toch vergelijken op basis van de rente, dan vind je hier voorbeeld rentetarieven inclusief beheervergoeding voor een hypotheek van 250, 350 en 450 duizend euro.

Bespaar veel geld dankzij de maandelijks dalende rente van Jungo

Bij Jungo daalt de hypotheekrente automatisch iedere maand, tot aan 80% van de marktwaarde. Iedere euro aflossing levert je dus gelijk voordeel op. Geen enkele andere hypotheekaanbieder doet dit. Zo bespaar je als Jungo klant over de looptijd veel geld.

Bekende namen voordelig? Think again!

Dit betaal je bij Jungo minder over de looptijd in vergelijking met een aantal van de grootste hypotheekaanbieders van Nederland, bij een hypotheek van € 350.000 en 20 jaar rentevast.

Disclaimer: Berekening op basis van tarieven looptijdrente.nl op 31-10-2018, inclusief extra kortingen van de banken. Onder voorbehoud van fouten.

Lees hier meer over de automatische rentedaling

Jungo is de enige aanbieder die de rente tot 80% van de marktwaarde maandelijks verlaagt. Lees meer over waarom dat belangrijk is bij De Consumentenbond en de Nationale Hypotheekbond.

Een Jungo hypotheek aanvragen?

Je vraagt een Jungo hypotheek aan via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Bekijk snel welke adviseur bij jou in de buurt Jungo mag adviseren.

Vind hier jouw adviseur