Rentes

Jungo biedt de ideale hypotheek als je goede voorwaarden, een superscherp tarief en een zorgeloos aanvraagproces wil hebben. En het wordt nog mooier. Doordat crowd investeerders mee investeren, wordt de hypotheek nog voordeliger. Wij noemen dat "dalrente 2.0".

Kijk niet naar de rente, maar naar de centen

Rentes zeggen niet altijd alles, soms is het rentepercentage lager, maar ben je in de praktijk toch duurder uit. Slimmer is het om te kijken naar wat je betaalt in euro's over de hele rentevast periode. Jouw adviseur kan je helpen om dat duidelijk te krijgen. Heb je nog geen adviseur? Vind er dan eenvoudig een die bij je past via onze adviseurvinder. Je kunt ook zelf alvast een berekening maken.

Onze rentetarieven*

Wij houden van zuiver. Daarom versleutelt Jungo geen ondoorzichtige opslagen in de rente. De vergoeding aan Jungo brengen we apart in rekening. Zo betaal je nooit teveel.

* Let op: Bij deze rentetarieven hebben wij nog geen rekening gehouden met de (aftrekbare) vergoedingen aan Jungo. Jouw persoonlijke rente, inclusief de vergoeding, bereken je eenvoudig door hier te klikken.

Actie tot 1 mei: Geen transactievergoeding van € 400

Voor ieder definitief aanbod dat wij tot 1 mei uitbrengen betaal je geen transactievergoeding. Dat is goed voor elkaar!

Overzicht actuele rentetarieven downloaden?

Download hier de pdf met de volledige rentetarieven excl. beheervergoeding vanaf 1 februari 2019. Een overzicht van alle overige tarieven vind je hier.

Schrijf je in voor de rente update

Meld je nu aan en mis nooit meer een rente-aanpassing van Jungo.

We gebruiken dit e-mailadres alleen voor de rente update.

Bekende namen voordelig? Think again!

We hebben de totale kosten (rente én vergoedingen) van een Jungo hypotheek met een geslaagde crowd campagne vergeleken met een aantal van de bekendste hypotheekaanbieders van Nederland. We hebben dat berekend op basis van een hypotheek van € 350.000 en een rentevast periode van 20 jaar.

Wil je een Jungo hypotheek?

Vraag nu een Jungo hypotheek aan via jouw hypotheekadviseur. Vind snel een adviseur die bij jou past via onze adviseurvinder.

Lees hier meer over de automatische rentedaling

Je lost maandelijks af en misschien tussendoor nog een extra bedrag. Je lening wordt daardoor lager. Jungo is één van de weinige aanbieders die de rente daardoor maandelijks automatisch voor je verlaagt. Lees meer over waarom dat belangrijk is bij De Consumentenbond en de Nationale Hypotheekbond.