Rentes

Jungo biedt de ideale hypotheek als je goede voorwaarden, een superscherp tarief en een zorgeloos aanvraagproces wil hebben. En het wordt nog mooier. Doordat crowd investeerders mee investeren, wordt de hypotheek nog voordeliger. Wij noemen dat "dalrente 2.0".

Kijk niet naar de rente, maar naar de centen

Rentes zeggen niet altijd alles, soms is het rentepercentage lager, maar ben je in de praktijk toch duurder uit. Slimmer is het om te kijken naar wat je betaalt in euro's over de hele rentevast periode. Jouw adviseur kan je helpen om dat duidelijk te krijgen. Heb je nog geen adviseur? Vind er dan eenvoudig een die bij je past via onze adviseurvinder. Je kunt ook zelf alvast een berekening maken.

Een aantal rentetarieven uitgelicht

Bijgaand enkele scherpe tarieven van Jungo. Jouw persoonlijke rente bereken je eenvoudig door hier te klikken.

* Let op: Het kost niet meer om een hoge hypotheek te beheren dan een lage hypotheek. Daarom brengen wij een vaste (aftrekbare) beheervergoeding van 30 euro per maand in rekening. Bij de tarieven in de tabel is daarmee nog geen rekening gehouden.

Wil je alle scherpe tarieven zien?

Download hieronder alle actuele rentetarieven.

Overige kosten

Naast de rente brengt Jungo nog de volgende aftrekbare kosten in rekening:

  • Transactievergoeding (eenmalig bij verstrekken): € 400
  • Beheervergoeding (maandelijks): € 30

Bekende namen voordelig? Think again!

We hebben de totale kosten (rente én vergoedingen) van een Jungo hypotheek met een geslaagde crowd campagne vergeleken met een aantal van de bekendste hypotheekaanbieders van Nederland. We hebben dat berekend op basis van een hypotheek van € 350.000 bij een marktwaarde van de woning van € 350.000 en een rentevast periode van 30 jaar.

(banken o.b.v. standaard woninghypotheek, inclusief eventuele huisbankkorting, Florius "profijt 3+3", Obvion "compact")

Wil je een Jungo hypotheek?

Vraag nu een Jungo hypotheek aan via jouw hypotheekadviseur. Vind snel een adviseur die bij jou past via onze adviseurvinder.

Lees hier meer over de automatische rentedaling

Je lost maandelijks af en misschien tussendoor nog een extra bedrag. Je lening wordt daardoor lager. Jungo is één van de weinige aanbieders die de rente daardoor maandelijks automatisch voor je verlaagt. Lees meer over waarom dat belangrijk is bij De Consumentenbond en de Nationale Hypotheekbond.