Welkom

Fantastisch dat we je mogen verwelkomen als nieuwe adviseur! Op deze pagina hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rij gezet.

Wie is de Jungo klant?

Jungo is nog niet geschikt voor alle klanten. Om jou te helpen snel te bepalen of een Jungo hypotheek geschikt is voor jouw klanten, hebben we een korte checklist gemaakt. Voldoet een klant aan dit plaatje? Dan loont het zeker om Jungo mee te nemen in je vergelijking!

In jouw welkomstpakket zat een flyer met uitgebreide informatie over Jungo. Je kan deze flyer hier ook digitaal downloaden.

Kijk niet naar de rente, maar naar de centen

Rentes zeggen niet altijd alles, soms is een ogenschijnlijk lage rente uiteindelijk duurder. Slimmer is het om te kijken naar wat je daadwerkelijk betaalt in euro's over de volledige rentevast periode. Maak een berekening op de Hypotheken pagina of bekijk onze actuele rentes hier.

Hier zie je hoeveel geld een Jungo hypotheek met succesvolle crowdfunding campagne scheelt bij een lening van € 350.000 met een rentevast periode van 20 jaar, ten opzichte van de top 4 aanbieders (vergeleken met aanbieders op looptijdrente.nl op 31-10-2018).

Video: Hoe komen de tarieven tot stand?

We hebben een korte video (3:37) gemaakt waarin we in uitleggen hoe de tarieven tot stand komen. Bekijk deze hieronder:

De Jungo hypotheekgids

We hebben de Jungo hypotheekgids online en als download beschikbaar.

Voorbeeld offerte

Ben je benieuwd hoe een Jungo hypotheekofferte er uitziet? We hebben een voorbeeld offerte met een fictieve huizenkoper voor je gemaakt. Download de voorbeeld offerte hier.

Jungo in jouw adviespakket?

Jungo is op dit moment aan te vragen via Adviesbox, Findesk, Finix en Figlo.

Webinar voor adviseurs

We organiseren twee-wekelijks een webinar voor adviseurs. In deze live uitzending vertelt onze co-founder Vincent van den Noort alles over wat Jungo is en hoe de crowdfunding hypotheek in elkaar zit. Natuurlijk kun je ook live al je vragen stellen. Direct aanmelden kan hier >

Je kunt ook een eerdere webinar hier terugkijken.

Uitgebreide informatie in ons helpcenter

Wil je alles lezen over hoe de Jungo hypotheek is opgebouwd, hoe de rentes tot stand komen en meer? Ga dan naar ons online helpcenter.

Nog andere vragen?

Je kan ook telefonisch contact opnemen met ons team op nummer +31 (0) 85 13 03 768.